Tilbud på hjemmeside

Jeg er design-partner hos DanDomain, og derfor kan jeg give dig en ekstra skarp pris på en hjemmeside, som jeg har designet og sat op i DanDomains system. Et system, hvor du selv kan foretage rettelser fremover.
Du skal ikke røre en finger

Du får en færdig hjemmeside med design og navigation. Dit indhold (tekst og billeder) bliver sat professionelt op på alle sider. Jeg optimerer dine tekster og billeder, så det hele fremstår som en flot helhed. Hjemmesiden bygges op i DanDomains system, hvor du selv vil kunne foretage rettelser.

Hjemmeside med 3 menupunkter/sider. 

Normalpris kun kr. 6.500 -
Tilbud lige nu kun kr. 6.000*,-

Ekstra menupunkt/underside, pr. stk. kr. 1.000,-

*Prisen er inklusiv optimering/billedbehandling af dine tekster og billeder. Der er indregnet opsætning af 2 forskellige budskaber/afsnit pr. side. Prisen er eksklusiv tilretninger, søgeoptimering og korrespondance. Dette eventuelle tidsforbrug betales pr. påbegyndt kvarter. 1 kvarter koster kr. 125,00. Jeg estimererer det samlede tidsforbrug, når jeg kender din opgave, så du kender den samlede pris så nøjagtigt som muligt inden vi går igang. Beløbet faktureres forud i form af et klippekort, der er gyldigt et år fra dato. Alle priser er ekskl. moms og oprettelse/licens til DanDomain for systemet (i skrivende stunnd er prisen til DanDomain 45 kr. pr. måned det første år)Forbehold for prisændringer. 


Vil du have et tilbud til dit behov?
Skriv til mig

Vil du vide mere om mig?
Byens VVS

mfgroup.dk

BF-Shelterbyg

BF-Shelterbyg.dk

Verdens bedste gave

verdens-bedste-gave.dk

Ledelse med nærvær

Ove-stein.dk

Hundeopdræt

Team-Siesta.dk

 

Spørg bare

Har du spørgsmål? Bare kontakt mig.

Tlf. 28 49 14 00


Ring bare - også aften og weekend. Hvis jeg ikke lige svarer, skal jeg nok ringe hurtigt tilbage. Du kan også sende en mail.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Rikke