Jeg styrker din designlinje


Jeg opsætter effektivt dine kampagner og materialer. Altid med kreativitet og disciplin inden for designlinjens rammer. Det kan være et løbende samarbejde eller midlertidig hjælp til din marketingafdeling ved sygdom eller spidsbelastning. Jeg arbejder fra mit eget kontor, men i tæt samarbejde med dig eller din marketingansvarlige. Se herunder eksempler fra mit løbende samarbejde med Partner Revision A/S .

Rikke er en fantastisk

Marketing ’wing woman’


Jeg sætter stor pris på Rikke som min samarbejdspartner, sparringspartner - og hun er en fast del af mit marketing team. Hun løser alle grafiske opgaver hurtigt, effektivt og med en utrolig høj kvalitet. Derudover er hun yderst kompetent til også at løse tekstopgaver og hun er den kollega, jeg altid lige syretjekker en ide, et behov eller et koncept med.

Rikke evner at løse opgaverne, om de har en fast eller fri ramme. Hun udfordrer, kommer med nye ideer og alternative forslag til løsninger. Hun er lige tilpas involveret i vores forretning, og har samtidig den nødvendige distance til at have flere perspektiver.
Jeg vil til enhver tid anbefale Rikke og hendes brede kompetencer. Man får ikke en bedre ekstern marketingmedarbejder!


Christina Krebs Carreras

Marketingansvarlig, Partner Revision


 
 
 
 

 

Skal jeg også være din
Marketing "Wing Woman"?


Det kræver både kreativitet og disciplin at følge en designlinje.
Hvis du ikke har en designlinje - så kan jeg udarbejde den.

Andre designlinjer, jeg har arbejdet med