Hos Jeg er design-partner hos DanDomain. Derfor kan jeg give dig en skarp pris på en færdig hjemmeside, som jeg har designet og sat op i DanDomains hjemmesideprogram. Et program, hvor du selv kan rette på hjemmesiden fremover. Du er dermed ikke afhængig af mig, når hjemmesiden fremover skal opdateres. Hos DanDomain kan du altid få dansk support på chat og tlf. Se mere herunder.

 

TILBUD

NY HJEMMESIDE

OPBYGGET I DANDOMAINS HJEMMESIDEPROGRAM


Du får en færdig designet hjemmeside. Dine tekster og billeder bliver sat professionelt op på alle sider. Jeg optimerer dine tekster og billeder, så det hele fremstår som en flot helhed. Hjemmesiden i det aktuelle tilbud bygges op i DanDomains hjemmesideprogram, hvor du selv vil kunne foretage rettelser i fremtiden.

FÆRDIG HJEMMESIDE MED 3 MENUPUNKTER/SIDER

Normalpris kun kr. 8.500 -
Tilbud kr. 7.500*,-

Ekstra menupunkt/underside, pr. stk. kr. 1.000,-

*Prisen er inklusiv optimering/billedbehandling af dine tekster og billeder. Der er indregnet opsætning af 2 forskellige budskaber/afsnit pr. side. Prisen er eksklusiv tilretninger, søgeoptimering og korrespondance. Dette eventuelle tidsforbrug betales pr. påbegyndt kvarter. 1 kvarter koster kr. 150,00. Jeg estimerer det samlede tidsforbrug, når jeg kender din opgave, så du kender den samlede pris inden vi går i gang. Alle priser er ekskl. moms og oprettelse/licens til DanDomain. Forbehold for prisændringer.


Ring til mig på 28 49 14 00Jeg kan også designe din webshop

Jeg har har særlig god erfaring med at designe og opsætte  webshops i systemerne fra ScanNet, Wannafind og DanDomain. Kontakt mig og hør om mulighederne.


Kunderne siger


Omar Amani

Indehaver Bilsyn "ATZ Inspektion"

"Fra første samtale vidste jeg, at jeg var i trygge hænder"
Jeg kendte slet ikke til marketing, da jeg stod og skulle bruge logo og hjemmeside. Efter første telefonsamtale med Rikke var jeg klar over, at jeg var i trygge hænder. Jeg er virkelig positiv overrasket over resultatet, og må sige, at det kan betale sig at bruge en professionel. Rikke er en kreativ og fantasifuld person. Hun fik frihed til at løse opgaven, og resultatet blev perfekt for mig. Jeg fik super en behandling, og kan kun anbefale Rikke.

Morten Lykke Andersen

Indehaver af Lucullus Mad ud af Huset

"Samarbejdet med Rikke er ærligt, konstruktivt og effektivt"
Rikke har udarbejdet vores hjemmeside Lucullus.dk og står for den grafiske linje i vores markedsføring i det hele taget. Vi er meget glade for samarbejdet, der altid er ærligt, konstruktivt og effektivt. Rikke evner at sætte sig ind i vores kunders behov, og vi får altid hurtig respons, når vi får en ny ide, der skal prøves af. Jeg anbefaler bestemt Rikke.

 

Har du spørgsmål ?


Bare kontakt mig. Du må også ringe aften og weekend. Hvis jeg ikke lige besvarer dir opkald, skal jeg nok ringe hurtigt tilbage. Du kan også sende en mail.

Tlf. 28 49 14 00


Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Rikke