NY WEBSHOP?


Kom hurtigt i gang

Vælg en DanDomain webshop, der er brugervenlig, driftsikker og fremtidssikret. Jeg designer en indbydende og overskuelig opbygning af din shop, der matcher din forretning og dine produkter.


Priseksempel

Design og klargøring af webshop


Med dette priseksempel bliver din shop klar til at du selv kan oprette dine produkter, så de præsenteres pænt og overskueligt.

Jeg udarbejder det grundlæggende design
Jeg udarbejder oplæg til webshoppens grundlæggende design i stil med dine ønsker eller efter din designmanual. Jeg arbejder inden for DanDomains rammer og udvælger den webshop-skabelon, der bedst kan præsentere din type produkter og informationer. Jeg tilpasser indstillinger for farver, skrifttyper og standardtekster. Jeg deaktiverer de funktioner og visninger, der ikke er relevante for din webshop, således at webshoppen bliver enkel og overskuelig.

Jeg opsætter en skabelon til dine produkter
Jeg udarbejder opsætningen af det første produkt, hvilket kan fungere som en skabelon til din egen fremtidige produktopsætning.

Jeg opsætter navigation, menuer og kategorier
Jeg klargør navigationsstrukturen med de menupunkter, du har brug for (inkl. op til 5 menupunkter og 5 produktkategorier med kategoribilleder).

Pris for design og klargøring af webshop,
kr. 9.500,-

Ekskl. abonnement til DanDomain,-  (se priser her)

Skal din shop være ekstra flot?
Hvis design har betydning for din målgruppe, kan du tilkøbe en "Premium" designskabelon, der giver flere designmuligheder. 
Premium designskabelon
+kr. 2.000,-  (engangsbeløb)

Prisen er eksklusiv moms, tilretninger, korrespondance og opsætning af indhold på sider/produkter.  Prisen er et eksempel på den hjælp, der kan gøre din webshop indbydende og overskuelig for kunderne - og samtidig nem for dig at gå til - den klar til at du kan oprette dine produkter. Du kan også tilkøbe hjælp til f.eks. opsætning af produkter og informationssider.

Priser for tilretning, korrespondance og oprettelse af produkter
Tilretninger til designet og evt. korrespondance afregnes til gældende timepris pr. påbegyndt kvarter. Opsætning af produkter mv. udføres til  timepris.
Timepris kr. 650,-

Det er muligt at købe et klippekort på 20 timer til reduceret timepris.
Klippekort Timepris kr. 500,-

Prøv det gratis!

Prøv DanDomains webshop gratis
Du skal ikke oplyse kreditkort

Du kan gratis prøve webshoppen i 30 dage. Hvis du begynder at oprette varer kan dit arbejde selvfølgelig overføres til en rigtig webshop når de 30 dage er gået.


Modtag betalinger online - prøv OnPay gratis
OnPay bruges til ethvert webshop-system

Med OnPay kan du nemt og billig komme i gang med at modtage betaling på din webshop. OnPay kan også implementeres i andre online systemer, der skal modtage betalinger. For at modtage betalinger skal du bruge en betalingsløsning og en indløsningsaftale med Nets el. Clearhaus. Det er betalingsløsningen, der sørger for at dine kunders kreditkortinformationer bliver formidlet sikkert videre til den indløser, der skal godkende betalingen og sende pengene til dig.

Succeshistorier fra DanDomain
Hør om andres erfaring med en webshop fra DanDomain.

Mine kunder siger


Omar Amani

Indehaver Bilsyn "ATZ Inspektion"

"Fra første samtale vidste jeg, at jeg var i trygge hænder"
Jeg kendte slet ikke til marketing, da jeg stod og skulle bruge logo og hjemmeside. Efter første telefonsamtale med Rikke var jeg klar over, at jeg var i trygge hænder. Jeg er virkelig positiv overrasket over resultatet, og må sige, at det kan betale sig at bruge en professionel. Rikke er en kreativ og fantasifuld person. Hun fik frihed til at løse opgaven, og resultatet blev perfekt for mig. Jeg fik super en behandling, og kan kun anbefale Rikke.

Morten Lykke Andersen

Indehaver af Lucullus Mad ud af Huset

"Samarbejdet med Rikke er ærligt, konstruktivt og effektivt"
Rikke har udarbejdet vores hjemmeside Lucullus.dk og står for den grafiske linje i vores markedsføring i det hele taget. Vi er meget glade for samarbejdet, der altid er ærligt, konstruktivt og effektivt. Rikke evner at sætte sig ind i vores kunders behov, og vi får altid hurtig respons, når vi får en ny ide, der skal prøves af. Jeg anbefaler bestemt Rikke.

Vælg en shop, der kan vokse


Alle starter i det små - men med en DanDomain Webshop er du også fremtidssikret til stor vækst.  Når kravene til din webshop med tiden bliver mere specielle, er det muligt for en web-programmør at udvikle shop-systemet præcis til din behov.

>> Se video om DanDomain og Luksusbaby

 

Har du spørgsmål ?


Bare kontakt mig. Du må også ringe aften og weekend. Hvis jeg ikke lige besvarer dit opkald, skal jeg nok ringe hurtigt tilbage. Du kan også sende en mail.

Tlf. 28 49 14 00


Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Rikke