Kunderne siger

Jens t. stenz
Violinbygger Århus
symphony-valuation.com

"Rikke har en fantastisk evne til hurtigt at stille skarpt på kundens kaos af ønsker, ideer og behov.

I forbindelse med oprettelsen af ny hjemmeside, kontaktede jeg, efter anbefaling, Rikke Moesby. Rikke har en fantastisk evne til hurtigt, at stille skarpt på kundens kaos af ønsker, ideer og behov.
Hun lytter meget og er hurtig til at komme med forslag og rette ind - i samråd med kunden. En vigtig ting er at Rikke har en meget fin og sanselig fornemmelse for god smag og god farvelægning. Jeg har fået MEGET positive meldinger tilbage fra kunder, venner og kolleger der synes at min nye hjemmeside er mega-flot...det synes jeg også selv den er, jeg er meget tilfreds !


Lars frederiksen
Marketingchef
SKUUB

"Rikke er en fantastisk sparringspartner"

Jeg har nydt Rikkes stilfaste evne til at udtrykke sig grafisk - på en yderst kompetent og professionel måde, der bare gør, at hun rammer plet hver gang. Rikke er enormt kreativ og åben for idéer, som hun omsætter til flotte og innovative layouts, som enhver vil være stolt af. Hun er en fantastisk sparringspartner.CHRISTINA KREBS CARRERaS
Marketingansvarlig
Partner Revision

"Rikke er en fantastisk Marketing Wing Woman"

Jeg sætter stor pris på Rikke som min samarbejdspartner, sparringspartner - og hun er en fast del af mit marketing team. Hun løser alle grafiske opgaver hurtigt, effektivt og med en utrolig høj kvalitet. Derudover er hun yderst kompetent til også at løse tekstopgaver og hun er den kollega, jeg altid lige syretjekker en ide, et behov eller et koncept med.  Rikke evner at løse opgaverne, om de har en fast eller fri ramme. Hun udfordrer, kommer med nye ideer og alternative forslag til løsninger. Hun er lige tilpas involveret i vores forretning, og har samtidig den nødvendige distance til at have flere perspektiver. Jeg vil til enhver tid anbefale Rikke og hendes brede kompetencer. Man får ikke en bedre ekstern marketingmedarbejder!


OVE STEIN
INDEHAVER
LEDELSE MED NÆRVÆR

"Rikke giver sparring, input, feedback og sætter sig i kundens sted

Da jeg som nystartet selvstændig skulle have en ny hjemmeside, var jeg bekymret for om det ville blive meget dyrt og hvilken sparring jeg ville kunne få, da det var en ny verden for mig. Rikke har givet mig så meget sparring og brugbare værktøjer. Jeg har fået mere end jeg forventede for pengene. Det er et super godt resultat. Er så stolt af det setup jeg har fået lavet. Det er Rikkes fortjeneste. Rikke giver sparring, input, feedback og sætter sig i kundens sted. Det er unikt. Jeg vil til enhver tid anbefale Rikke.

line hindkjær
key account manager
ph cloud service


"Opgaverne bliver altid lavet hurtigt og professionelt

Vi skulle akut bruge nye brochurer i forbindelse med et stort marketingsprojekt. Rikke fik opgaven torsdag eftermiddag, og søndag havde vi de flotteste brochurer. Vi bruger altid Rikke som vores marketingshjælp - om det er til tekster eller layout. Vi er særdeles tilfredse, og tingene bliver altid lavet hurtigt og professionelt. Kæmpe store anbefalinger her fra.


therkel Frederiksen
Indehaver
BF-Shelterbyg APS


"Utrolig god kvalitet og service. Vores salg steg, da vi lancerede den nye hjemmeside.

Vi har hos Bf-Shelterbyg ApS fået udarbejdet både hjemmeside, visitkort, brochurer, kataloger og logo hos Rikke. Alt har levet op til forventningerne med utrolig god kvalitet og service. Salget af shelters steg, da vi lancerede vores ny hjemmeside. Vi giver Rikke de bedste anbefalinger.


.


 

Omar amani
indehaver
ATZ bilinspektion

Fra første samtale med Rikke vidste jeg, at jeg var i trygge hænder

Jeg kendte slet ikke til marketing, da jeg stod og skulle bruge logo og hjemmeside. Efter første telefonsamtale med Rikke var jeg klar over, at jeg var i trygge hænder. Jeg er virkelig positiv overrasket over resultatet, og må sige, at det kan betale sig at bruge en professionel. Rikke er en kreativ og fantasifuld person. Hun fik frihed til at løse opgaven, og resultatet blev perfekt for mig. Jeg fik super en behandling, og kan kun anbefale Rikke.


Psykolog
Poul Røpke

brainfocus.dk

"Rikke lytter med det tredje øre og tænker selv - samtidig med at hun holder sig indenfor de økonomiske rammer

Det færdige resultat min hjemmeside og mit visitkort er fuldkommen som jeg kunne ønske det. Med de begrænsninger der ligger i min økonomi. Inden for de givne præmisser er jeg mere end fuldkommen tilfreds, med begge produkter. Alt er som jeg kunne ønske mig det!
Processen har været både hurtig og gnidningsfri. Jeg har fået fremsendt forslag og delresultater næsten hurtige end jeg overhovedet havde forestillet mig det. Hastigheden har været en positiv faktor men ikke det væsentligste. Den faktor der har gjort mig mest positiv i forløbet er kombinationen af at Rikke lytter med det tredje øre og tænker selv, samtidig med at hun holder sig indenfor de rammer jeg har lagt op og som bl.a. er styret af min økonomi. Jeg vil kalde hendes tilgang til opgaven konstruktiv sparring.


Morten Lykke Andersen
indehaver
LUCULLUS MAD & VIN


"Samarbejdet med Rikke er ærligt, konstruktivt og effektivt

Rikke har udarbejdet vores hjemmeside og står for den grafiske linje i vores markedsføring i det hele taget. Vi er meget glade for samarbejdet, der altid er ærligt, konstruktivt og effektivt. Rikke evner at sætte sig ind i vores kunders behov, og vi får altid hurtig respons, når vi får en ny ide, der skal prøves af. Jeg kan bestemt anbefale Rikke.

Se video om udarbejdelsen af Lucullus' hjemmeside nederst på denne side. DanDomain har udvalgt det som en succeshistorie: 
LARS UtOFT

CEO ELTON

Super dygtig og kompetent, har haft glæden af at bruge Rikke til mange opgaver, disse er altid blevet gjort super godt og med en fair forbrug i timer. Kan absolut anbefales.


Niels Tellerup

Dyrlæge, Hesteklinik Herning

Hurtig ekspedition, meget fleksibel og flot resultat.


ALLAN TORNVIG

Din Skolevogn

Tak for god og hurtig service  :-) Alt er klar og modtaget!
Kuglepenne, lakridspastiller, Rollup bannere og postkort!

 


 

Jeg samarbejder med

Kommunikationskorpset

Jeg er en del af Autobranchen Danmarks kommunikationskorps.

DesignPartner

Jeg er designpartner hos dandomain/Scannet