Kunderne siger


Lars Frederiksen

Marketingchef hos SKUUB

"Rikke er en fantastisk sparringspartner"

Jeg har nydt Rikkes stilfaste evne til at udtrykke sig grafisk - på en yderst kompetent og professionel måde, der bare gør, at hun rammer plet hver gang. Rikke er enormt kreativ og åben for idéer, som hun omsætter til flotte og innovative layouts, som enhver vil være stolt af. Hun er en fantastisk sparringspartner.Ove Stein

Indehaver, Ledelse med nærvær

Rikke giver sparring, input, feedback og sætter sig i kundens sted.

Da jeg som nystartet selvstændig skulle have en ny hjemmeside, var jeg bekymret for om det ville blive meget dyrt og hvilken sparring jeg ville kunne få, da det var en ny verden for mig. Rikke har givet mig så meget sparring og brugbare værktøjer. Jeg har fået mere end jeg forventede for pengene. Det er et super godt resultat. Er så stolt af det setup jeg har fået lavet. Det er Rikkes fortjeneste. Rikke giver sparring, input, feedback og sætter sig i kundens sted. Det er unikt. Jeg vil til enhver tid anbefale Rikke.


Morten Lykke Andersen

Indehaver af Lucullus Mad & Vin

"Samarbejdet med Rikke er ærligt, konstruktivt og effektivt"

Rikke har udarbejdet vores hjemmeside og står for den grafiske linje i vores markedsføring i det hele taget. Vi er meget glade for samarbejdet, der altid er ærligt, konstruktivt og effektivt. Rikke evner at sætte sig ind i vores kunders behov, og vi får altid hurtig respons, når vi får en ny ide, der skal prøves af. Jeg kan bestemt anbefale Rikke.

Se video om udarbejdelsen af Lucullus' hjemmeside - DanDomain har udvalgt det som en succeshistorie:

Omar Amani

Indehaver BILSYN ATZ Inspektion

Fra første samtale med Rikke vidste jeg, at jeg var i trygge hænder

Jeg kendte slet ikke til marketing, da jeg stod og skulle bruge logo og hjemmeside. Efter første telefonsamtale med Rikke var jeg klar over, at jeg var i trygge hænder. Jeg er virkelig positiv overrasket over resultatet, og må sige, at det kan betale sig at bruge en professionel. Rikke er en kreativ og fantasifuld person. Hun fik frihed til at løse opgaven, og resultatet blev perfekt for mig. Jeg fik super en behandling, og kan kun anbefale Rikke.Line Hindkjær

Marketingansvarlig hos PH Cloud Service

"Opgaverne bliver altid lavet hurtigt og professionelt"

Vi skulle akut bruge nye brochurer i forbindelse med et stort marketingsprojekt. Rikke fik opgaven torsdag eftermiddag, og søndag havde vi de flotteste brochurer. Vi bruger altid Rikke som vores marketingshjælp - om det er til tekster eller layout. Vi er særdeles tilfredse, og tingene bliver altid lavet hurtigt og professionelt. Kæmpe store anbefalinger her fra.CHRISTINA KREBS CARRERaS

Marketingansvarlig. Partner Revision

"Rikke er en fantastisk Marketing Wing Woman"

Jeg sætter stor pris på Rikke som min samarbejdspartner, sparringspartner - og hun er en fast del af mit marketing team. Hun løser alle grafiske opgaver hurtigt, effektivt og med en utrolig høj kvalitet. Derudover er hun yderst kompetent til også at løse tekstopgaver og hun er den kollega, jeg altid lige syretjekker en ide, et behov eller et koncept med.

Rikke evner at løse opgaverne, om de har en fast eller fri ramme. Hun udfordrer, kommer med nye ideer og alternative forslag til løsninger. Hun er lige tilpas involveret i vores forretning, og har samtidig den nødvendige distance til at have flere perspektiver.
Jeg vil til enhver tid anbefale Rikke og hendes brede kompetencer. Man får ikke en bedre ekstern marketingmedarbejder!


 
Therkel Frederiksen

Indehaver BF-Shelterbyg

"Utrolig god kvalitet og service"

Vi har hos Bf-Shelterbyg ApS fået udarbejdet både hjemmeside, visitkort, brochurer, kataloger og logo hos Rikke. Alt har levet op til forventningerne med utrolig god kvalitet og service. Salget af shelters steg, da vi lancerede vores ny hjemmeside. Vi giver Rikke de bedste anbefalinger.

.


Niels Tellerup

Dyrlæge, Hesteklinik Herning

Hurtig ekspedition, meget fleksibel og flot resultat.

LARS UtOFT

CEO ELTON

Super dygtig og kompetent, har haft glæden af at bruge Rikke til mange opgaver, disse er altid blevet gjort super godt og med en fair forbrug i timer. Kan absolut anbefales.
 
ALLAN TORNVIG

Din Skolevogn

Tak for god og hurtig service  :-) Alt er klar og modtaget!
Kuglepenne, lakridspastiller, Rollup bannere og postkort!


 

Jeg samarbejder med

Kommunikationskorpset

Jeg er en del af Autobranchen Danmarks kommunikationskorps.

DesignPartner

Jeg er designpartner hos dandomain/Scannet