Hjemmesider til hundeopdræt


Jeg er professionel web-designer, men jeg er også hundeopdrætter. Så jeg forstår, hvad du har brug for. I samarbejde med ScanNet kan jeg tilbyde en driftssikker hjemmeside til en meget favorabel pris.

Hjemmesiden designes præcis til dig


Jeg designer hjemmesiden ud fra dine ønsker til stemning, farver og stil. Jeg opsætter og optimerer dit indhold så tekster og billeder fremstår som en flot helhed. Hjemmesiden fungerer på både computer, tablet og mobil. Jeg gør hjemmesiden helt færdig og får den i luften. Med mindre, du har valgt at købe en skabelon, som du selv vil færdiggøre.

Du kan selv opdatere indholdet

  • Hjemmesideprogrammet er fra ScanNet
  • Med hjemmesideprogrammet kan du selv opdatere indholdet .
  • Du kan få dansk support hos ScanNet dag, aften og weekend.
  • ScanNet afholder gratis webinarer hvor du kan lære endnu mere
  • Vil du ikke selv opdatere, så kan du selvfølgelig tilkøbe dette hos mig.Sikkerhed og teknologi er i top
  • Hjemmesideprogrammet er fra ScanNet
  • Hjemmesiden fungerer på mobiler, tablet, PC mv.
  • Teknik og funktion opdateres løbende af ScanNet
  • Hjemmesiden er driftssikker og benytter kryptering
  • Hjemmesiden har Sikkerhedscertifikat (HTTPS)Hvordan arbejder vi sammen?


Start med at sende en mail med dine tanker omkring din nye hjemmeside. Det er uforpligtende.

Send også gerne nogle eksempler på hjemmesider, du synes godt om. Skriv hvornår du bedst træffes pr. telefon. Herefter vil jeg foreslå et tidspunkt til et telefonmøde, hvor vi kan tale om dine ønsker og behov.


Når vi har ønsker og på plads, og jeg har modtaget dine tekster og billeder, vil der typisk gå 1-2 uger med at udarbejde hjemmesiden.

Hvad siger mine kunder?

Se anbefalinger fra forskellige kunder

Priser

Færdig Hjemmeside
Light Pakken

Hjemmeside til dig, der gerne vil have en lille, men professionel præsentation af dit opdræt. Jeg designer og opsætter en side, hvor man scroller ned igennem præsentationen af dit opdræt. Inklusiv opstartssamtale og hjælp til at få hjemmesiden online.

kr. 3.800,-


 Færdig Hjemmeside
Premium Pakken

Hjemmeside til dig, der gerne vil  fortælle mere om dit opdræt med f.eks. individuel præsentation udvalgte avlshunde. Her får du en færdig hjemmeside med 4 menupunkter og tilhørende undersider. Inklusiv opstartssamtale og hjælp til at få hjemmesiden online.

kr. 7.800,-


Design-skabelon til større hjemmeside
Almost Pro Pakken

Til dig, der ønsker mange informationer på din hjemmeside og vil gøre en del af arbejdet selv. Jeg udarbejder det grundlæggende design og opbygger hjemmesiden som en skabelon, du kan rette i. Opsætning af navigation med op til 15 menupunkter samt design af 3 underside-skabeloner. 

kr. 9.800,-Hjemmeside-pakkerne er ekskl. abonnement til ScanNets hjemmesideprogram (89,- pr. måned), domænenavn og efterfølgende tilretninger/korrespondance. Tilretninger og korrespondance afregnes efter aktuelt forbrug.
Alle priser er ekskl. moms. Forbehold for prisændringer.


Det er naturligvis muligt at tilkøbe flere menupunkter, effekter eller skabeloner til de enkelte pakker.


MERE OM MIG
Mit hundeliv

Ved siden af mit virke som web-designer, har vi et lille kvalitetsopdræt af dværgschnauzere. Vores mål er at opdrætte sunde og racetypiske dværgschnauzere til glæde for de mennesker, som elsker denne fortrinlige hunderace. Se vores hjemmeside her: www.team-siesta.dk

Jeg gør det nemt for dig
at få en hjemmeside.


Bare spørg. Jeg besvarer din mail samme dag: